Lediga tjänster 

 


Redovisningsansvarig/Controller

Kristianstads Automobil AB är en privatägd bilhandelskoncern som omsätter ca 600 miljoner kronor per år och har ca 100 anställda. Inom personbilsdelen är vi en av Sveriges 10 äldsta återförförsäljare och startades bara fem år efter att Volvo Personvagnar grundades 1927. Vi har varit en del av Volvofamiljen sedan vi öppnade upp portarna och representerar även varumärket Renault. Detta gav oss en viktig möjlighet till att erbjuda ett större och mer komplett utbud. Vi fick 2009, som en av få utvalda Renaulthandlare, möjlighet att även börja sälja bilmärket Dacia.

Vår redovisningsansvarige har nu gått vidare inom företaget till en roll som ekonomichef. Vi söker nu hans efterträdare.

Redovisningsansvarig/Controller

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsansvarig kommer du att ha ansvaret för redovisning och bokslut i vårt bolag Kristianstads Automobil Personvagnar. Du kommer att ha en controllerfunktion och vara länken mellan försäljning/leverans och ekonomi och ha ett nära samarbete med dina kollegor på ekonomiavdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för redovisningen
  • Arbete med månads- och årsbokslut
  • Administration kring leasing av bilar
  • Kreditbedömningar och kreditupplysningar
  • Avskrivningar

Du rapporterar till ekonomichef.

Din bakgrund

Du som söker ska ha, för tjänsten relevant utbildning, på högskole- eller universitetsnivå. Alternativt förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet från liknande tjänst. Vi ser det som starkt meriterande om du som söker har flera års erfarenhet av arbete som redovisningsansvarig på ett medelstort företag. Vi ser gärna att du har arbetat inom bilbranschen. Du har erfarenhet av arbete i olika affärs- och ekonomisystem. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. Du ska ha god datorvana och stor kunskap i Excel.

Du som person

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är prestigelös, social och driven. I ditt arbetssätt är du analytisk, strukturerad och flexibel. Du är van att ta ansvar och trivs med variationen att arbeta självständigt men samtidigt tillhöra en grupp som gillar att hjälpas åt.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Kristianstads Automobil AB. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kristianstad, Hammar. Tillträde sker snarast.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillträdas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, dock senast den 16 juli 2018.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.


ANSÖKAN:

Maximal storlek för uppladdning: 5MB

  • Gå till lastbilar