Däckcenter

Hösten 2015 invigde vi vårt nya moderna däckcenter med all utrustning för att ta hand om dina hjul! Vi saluför främst däck från Nokian, Michelin, Continental och Pirelli men tar även in andra varumärken på beställning.

På vårt däckcenter är vi experter på allt som har med däck och hjul att göra! Tveka inte att kontakta oss 044-206060! på Kristianstads Automobils Däckcenter.

 

 

DÄCKHOTELL

Säsongsförvaring av däck

Med förvaring på däckhotell sparar du både tid, plats och utrymme där hemma. 
I förvaringen ingår alltid försäkring på dina hjul, förvaring i rätt klimat samt kontroll av dina däck och vi kontaktar dig i god tid med prisuppgift om något däck behöver bytas.

Hjulförvaring inkl byte
inkl tvätt 785:- per säsong

Hjulförvaring inkl byte
exkl tvätt 685:- per säsong

 

HJULINSTÄLLNING

Vi hjälper dig med en hjulinställning. Dina däck håller betydligt längre samtidigt som din bil blir säkrare och skönare att köra. Hjulinställning fr. 845 kr

HJULSKIFTE

Vi hjälper dig gärna att montera hjulen snabbt och säkert. Varför inte passa på i samband med bilservicen? Kontakta din Personliga Servicetekniker för att boka en tid. Hjulskifte 355kr med Volvokort/Carpay.

Boka hjulskifte

Villkor för onlineköp hos oss

DÄCK OCH FÄLG

Vi saluför främst däck från Nokian, Michelin, Continental och Pirelli men tar även in andra varumärken på beställning.
Läs mer här.

 

ORIGINALDELAR

Volvo Originaldelar är utvecklade för att passa just din bil. De är enkla att montera, säkerställer kvalitet och monteras alltid med livslång personlig garanti hos din auktoriserade Volvoverkstad. Vi som byggt din bil vet vad den behöver.

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar