Från 50 till 12.000kvm..

Att säga att det hänt en hel del sedan Kristianstads Automobil startade 1932 är ingen överdrift! Verksamheten började i en trerumslägenhet på Söder med en omsättning på cirka 50.000kr. Idag är vi en toppmodern fullserviceanläggning på 12.000 kvadratmeter och med över 100 medarbetare!

Kristianstads Automobil är en av Volvos tio äldsta återförsäljare, med starten bara fem år efter att Volvo Personvagnars grundandes 1927. Vi har varit en del av Volvo sedan vi först öppnade upp portarna och tog därmed även emot Renault när det först introducerades via Volvos agentur 1982. Detta gav oss en viktig möjlighet till att erbjuda ett ännu större och mer komplett utbud. Det var för oss en självklarhet att fortsätta och bygga vidare på detta samarbete när Renault 2007 fortsatte den svenska försäljningsorganisationen i egen regi. Ett samarbete som 2009 utvecklades ytterligare med det för Sverige nya bilmärket - Dacia!

Levererar bilar, men säljer bilägande..

Vår verksamhet och vår ambition är att leverera ett så komplett och enkelt bilägande som möjligt! Oavsett om du kommer till oss som privatkund eller företagskund ska vi vara din naturliga partner kring allt som rör ditt eller dina fordon! 

Detta baserar sig i vår grundfilosofi- Att sälja bilägande, inte bara bilar. Vår kompletta fullserviceanläggning, vårt stora och marknadsledande utbud i kombination med våra samarbetspartners och inte minst vår yttersta tillgång – vår personal, ger oss möjligheten att erbjuda ett skräddarsytt bilägande och ta hand om allt som rör ditt eller ditt företags bilägande!

Kunden i fokus..

Vår passion är att med vår kompetens, vår omtanke och vårt stora engagemang mot kunden, leverera en så god service som möjligt! Vårt mål och yttersta mission är att alltid ha 100 procent nöjda kunder! Vi är ditt lokala bilföretag du kan känna trygghet till, som du alltid kan lita på och återkomma till!

Varmt välkommen till oss!

Fredrik Skanse, VD


Vi på Kristianstads Automobil har deltagit i ett nätverk där vi, tillsammans med andra företag, har arbetat för en smartare energianvändning. Det gör att vi kan fokusera mer på våra kunder, produkter och tjänster, samtidigt som vi sparar på klimatet. Vi ser fram emot att använda de erfarenheter vi fått med oss från nätverket i vårt fortsatta energiarbete.

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar