Nya Megane E-Tech 100% Electric

Nominerad till Car of the year 2022 med en räckvidd upp till 47 mil per laddning

Lediga tjänster 


Billackerare

 

För att öka vår kapacitet, söker vi nu två nya kollegor till billackeringen, med placering i vår lackeringsanläggning på Östra Blekingevägen 7 (Hammar) i Kristianstad. Tjänsterna är heltid. 

I rollen som billackerare kommer du att ansvara för arbetet från slipning och lackering till avsyning av arbetet. Tillsammans med ditt arbetslag arbetar du mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta med några av bilmarknadens starkaste varumärken.

Vi söker dig som har dokumenterad utbildning för billackering eller motsvarande. Några års tidigare erfarenhet är meriterande. Du har ett starkt fokus på tillgänglighet, kvalitét och kundnöjdhet. Du är mån om att göra det lilla extra som krävs för att göra våra kunder nöjda. Du trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer och du håller en hög kvalitet i ditt arbete.


Kontaktperson är Servicemarknadschef Fredrik Lindborg, tel. 044-20 60 53 eller e-post: fredrik.lindborg@kristianstadsautomobil.se.

Vi emotser dina ansökningshandlingar snarast och senast 2022-08-31. Ansök nedan via ansökningsformuläret eller mejla din ansökan till fredrik.lindborg@kristianstadsautomobil.se

Eftersom vi under semesterveckorna har reducerad personalstyrka så kommer vi att göra urval och kontakta kandidater för intervju efter vecka 31. 


Välkommen med din ansökan!


Transportbilssäljare

 

Vi söker en målinriktad Transportbilssäljare Renault för Kristianstad och västra Blekinge med placering i Kristianstad. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast eller efter överenskommelse. 

Din huvudsyssla är försäljning av både nya och begagnade transportbilar till företagskunder i Kristianstad och västra Blekinge. Du driver självständigt hela säljprocessen från första kontakt med kund, offert, göra kreditupplysning, skapa order leveransbevakning till leverans av bilen med högsta kundnöjdhet i fokus. Vi erbjuder våra kunder ett komplett bilägande vilket innebär att du även säljer serviceavtal, försäkringar och finanslösningar mm. 

Du underhåller och utvecklar din kundbas genom proaktiva samtal, nätverkande, demostration av bilar etc. Du planerar och strukturerar självständigt ditt arbete för att nå dina mål. Vi sätter ett stort värde i dina personliga egenskaper, att du för dig professionellt och är en god representant för företaget.

Vi söker dig som har ett stort intresse av försäljning. Troligen arbetar du redan nu med försäljning och vill ta nästa steg i din karriär. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att tillhöra ett team där gemenskapen är viktig. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har du dessutom ett allmänt bilintresse så är det ett plus. Vi värdesätter ansvarstagande, uthållighet i säljprocessen och ett gott självledarskap. 

Tjänsten kräver B-körkort. Tjänsten är på dagtid och du arbetar ibland helg. Din tjänsteort är Kristianstad och västra Blekinge med placering i Kristianstad.Känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande urval, dock senaste ansökningsdag 31/7. 

Vill du veta mer om tjänsten så kontaktar du försäljningschef Mikael Bergholts. Tel. 044-20 60 85 eller mikael.bergholts@kristianstadsautomobil.se

 

Välkommen med din ansökan! 

 


ANSÖKAN:

Maximal storlek för uppladdning: 5MB

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar