Lediga tjänster 


Kundmottagare Däckcenter

Kristianstads Automobil AB är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia och är ca 100 medarbetare. Under våren 2023 kommer Kristianstads Automobil AB och Bilmånsson i Skåne att fusionera sina verksamheter. I sammanslagningen ingår också Östra Skånes Bilvaruhus AB, som är återförsäljare av Hyundai Det nya bolaget kommer under 2023 att förvärva Bil-Bengtsson. Tillsammans kommer det nya bolaget tillsammans årligen att sälja 9 000 bilar, omsätta drygt 2 miljarder kronor, sysselsätta 350 medarbetare i Kristianstad, Hörby, Ängelholm, Klippan, Lund, Eslöv, Sjöbo, Simrishamn och Ystad. 


 

Vi söker en kundmottagare till vårt Däckcenter

Är du en lösningsorienterad person rustad för att ge varje kund det bemötande som de förtjänar? Då är du kanske den vi söker? 

 

För att öka vår kapacitet under högsäsong (27 mars till 28 april) söker vi en kundmottagare till vårt däckhotell på Östra Blekingevägen 7,
i Hammar. Arbetstid är kl 07.15-16.00. Vi hjälper dig in i arbetsuppgifterna och du kommer att arbeta i ett arbetslag med en härlig laganda. 


Arbetsuppgifterna består av att ta emot våra kunder, ta betalt i kassan och ge en god service till besökarna under högsäsong. 

Ansök tjänsten via formuläret nedan. Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna snarast, eller senast den 15 mars

 

Kontaktperson för denna rekrytering är Anton Friman. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Anton via epost: anton.friman@kristianstadsautomobil.se
eller per tel. 044-20 60 32. 

Välkommen med din ansökan! 


ANSÖKAN:

Maximal storlek för uppladdning: 5MB

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar