Lediga tjänster 


Redovisningsansvarig

Som redovisningsansvarig kommer du att ha ansvaret för redovisningen i vårt bolag Kristianstads Automobil Personvagnar samt för vårt moderbolag. I rollen kommer du att ansvara för avstämningar, bokslut, koncernredovisning och årsredovisning i samtliga av våra fyra bolag. Du kommer att vara länken mellan försäljning/leverans och ekonomi och ha ett nära samarbete med dina övriga kollegor på ekonomiavdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Redovisningsarbete
  • Avstämningar
  • Arbete med månads- och årsbokslut
  • Arbete med årsredovisning och koncernredovisning
  • Administration kring leasing av bilar såsom avtalshantering, kreditbedömningar och kreditupplysningar
  • Analys och framtagning av rapporter till försäljningen
  • Projektredovisning kring bilaffären

Du rapporterar till vår ekonomichef.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker ska ha, för tjänsten relevant utbildning, på högskole- eller universitetsnivå. Alternativt har du förvärvat dig motsvarande kompetens genom flera års yrkeserfarenhet från liknande tjänst som ansvarig för redovisning i ett medelstort bolag alternativt arbetat på en redovisningsbyrå eller revisionsbyrå. Vi ser gärna att du har arbetat inom bilbranschen eller liknande verksamhet. Du har erfarenhet av arbete i olika affärs- och ekonomisystem och vi ser det som starkt meriterande om du har arbetat i Capego (Wolters Kluwers bokslutsprogram). Vidare har du god datorvana, framförallt i Excel och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är prestigelös, social och driven. I ditt arbetssätt är du analytisk, strukturerad och flexibel. Du är van att ta ansvar och trivs med variationen att arbeta självständigt men samtidigt tillhöra en grupp som gillar att hjälpas åt och vara flexibla i arbetsuppgifter.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Kristianstads Automobil AB. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kristianstad, Hammar. Tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillträdas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, dock senast den 20 januari.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.
För mer information eller frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!


ANSÖKAN:

Maximal storlek för uppladdning: 5MB

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar