Nya bilar

Vi är sedan 1932 återförsäljare av Volvo Personbilar och är därmed en av Volvos tio äldsta återförsäljare. 1982 började vi även leverera Renault person- och transportbilar vilket även kompletterades med Dacias modellutbud 2009. Läs mer under respektive varumärke. 

VOLVO

Direkt till vår Volvosida http://volvo.kristianstadsautomobil.se/

Renault

Renault är ett av världens största och äldsta bilföretag. Tradition och framtidsvision i en vinnande kombination gör företaget framgångsrikt. Berättelsen om Renault började i Paris 1898 med ett teknologiskt genombrott: den första växellådan. Uppfinningen fick bokstavligt talat bilindustrin att lägga in en högre växel. Ända sedan dess har innovation inom teknologi och design, med utgångspunkt i människans behov av mobilitet, varit Renaults drivkraft och inspiration.

Våra kunder säger ofta att de är Renaultägare, inte bilägare. Det tycker vi säger allt. Din Renault ger dig stor körglädje men vi vill att du även ska känna ägarglädje. Det betyder trygghet i finansiering, försäkring, garanti, service och allt annat som hör till bilägandet.

Nedan kan du se alla aktuella modeller, tjänstebilserbjudande och inte minst vårt Z:E program med Renaults elbilar. 

Personbilar

Transportbilar

DACIA

Dacia tillhör Renault Group och är dess näst största varumärke. Dacia grundades 1966 och var då Rumäniens första egna biltillverkare. Dacia har idag en central roll inom Renault Group och står för Robusta, Rymliga och Prisvärda produkter. Dacia är idag ett av världens snabbast växande bilmärke!

Vi på Kristianstads Automobil har varit en del av Dacia sedan märket lanserades 2009. Vi har flera år fått utmärkelsen som årets bästa återförsäljare. 

Nedan kan du läsa mer om Dacias utökade garantiprogram , aktuellt modellutbud och inte minst Dacias stora STCC-satsning!

Modellutbud

Finansiering

Se våra bilar i lager

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar