SERVICEVERKSTAD 

Om du lämnar in din bil på bilvård hos oss i samband med att du lämnar in din bil på service så erbjuder vi dig 500 kr rabatt på Keramiskt lackskydd eller Bilvård Stor (helrekond)

 

Ett bilägande är inte komplett utan ett riktigt bra underhållsprogram på din bil! Vi är experter på Volvo, Renault och Dacia och har all kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att ta hand om din bil!

Vår yttersta ambition är att göra ditt bilägande så enkelt och smidigt som möjligt. Därför har vi personliga servicetekniker som följer och underhåller din bil. 

Vi har en rad tjänster som underlättar ditt bilägande ytterligare. Exempelvis bilvård, däckförvaring, hjulinställningar och åtgärder efter din bilbesiktning. Tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig!

 

Släcka tvåor

Anmärkning hos bilprovningen - vi utför efterkontrollen och intygar åtgärden, dvs "släcka 2:or". Det betyder att du inte behöver åka tillbaka till Bilprovningen, vilket gör att du sparar tid. Välkommen att boka tid hos oss!

Våra servicetekniker finns tillgängliga 07.15-16.00. Övrig tid kontakta vår växel på 044-206000.

 

Certifierade för att utföra arbeten på aircondition.

Vi är certifierade att utföra arbeten på AC anläggningar och utför felsökning och reparationer på Volvo, Renault och Dacia.
Kontakta din personliga servicetekniker för fast pris på felsökning.

 

Läs mer om alla våra bilvårdsprodukter här. 
Hör av dig till oss så bokar vi in en tid som passar din bils verkstadsbesök. 
Tel. 044-20 60 00 eller skicka ett meddelande till rekonden@kristianstadsautomobil.se.

 

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar