Tanka & Tvätta

Tanka

På Kristianstads Automobil erbjuder vi ett komplett utbud av drivmedel på vår tanka-station! Vår ambition är att erbjuda en av ortens lägsta priser på ditt drivmedel och med Volvo och Renaultkortet blir det ännu billigare! Koppla ditt kort till vår app CarPay och samla hela ditt bilägande i din Smartphone! 

CarPayCarPay

Upptäck ett smartare sätt att tanka

Betala din tankning direkt med appen CarPay. 

Så här betalar du din tankning med mobilen

Nu kan du enkelt betala din tankning hos oss med CarPay. Bara starta appen, välj pump och börja tanka. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar!

Full koll och många fördelar med CarPay och Volvokort

Du som bor i närheten av vår Tankastation kan få en enklare och mer förmånlig vardag med bilen. Med Volvokort får du alltid rabatt när du tankar på Tanka, bonus vid varje köp och många fina erbjudanden. Kortet har Visakoppling och är helt fritt från avgifter. CarPay är tjänsten som samlar allt digitalt och ger dig full koll på din bilekonomi. Dessutom kan du lösa in din bonus direkt i appen när du tankar och få ett ännu bättre pris. Ladda ner CarPay och ansök om Volvokort direkt i appen. 
Läs mer>

Vi hjälper dig att göra miljösmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel är pumparna skyddade mot läckage och du kan fylla på med Svanenmärkt spolarvätska. 

GoEasy – Alltid med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller motorn och bränslesystemet i fint skick. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

 

Tvätta

Vi har en av Kristianstads modernaste tvättanläggning och den enda med Svanenmärkning! Här kan du tvätta med ett rent samvete oavsett om du tvättar i vår automattvätt eller om du handtvättar i en av våra ”gör-det-själv”-stationer! Har du Volvo eller Renaultkort får du dessutom lägre pris på din biltvätt!

Skonsam biltvätt

Skonsam biltvätt med 20% rabatt

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. Hos oss på Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I våra anläggningar renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet. Betalar du med Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20 % rabatt på alla tvättprogram. Dessutom får du bonus som du enkelt kan lösa in i appen CarPay och få ett ännu bättre pris nästa gång du tvättar bilen. 

 

Kom igång med Volvokort och CarPay

Både kortet och appen är helt kostnadsfria. För mer information prata med oss eller gå in på carpay.se.
Till ansökan>

 

Biltvätt 

Underhållsarbete i Automattvätthallen:

Måndagar 07.30-11.00 och Torsdagar 07.30-11.00 (cirkatider)

TVÄTT-PROGRAM   UTAN
VOLVOKORT  
MED
VOLVOKORT 

1

LYX
Lahega tvättprogram, högtrycksspolning, normaltvätt, underspolning & Lahega-vaxning
359:- 287:-

2

GULD
Högtrycksspolning, normaltvätt, underspolning & vaxning
189:- 151:-

3

SILVER
Normaltvätt & underspolning samt vaxning
169:- 135:-

4

BRONS
Normaltvätt & underspolning 

149:-  119:- 

I alla program ingår alltid hjultvätt och lufttorkning samt förtvätt med skum sommartid och avfettning vintertid 

 

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar