Proffs på tjänstebilar

Vi på Kristianstads Automobil levererar över var fjärde ny tjänstebil i Kristianstad. Vi kan tjänstebilar och hjälper dig både med förmånskalkyler och företagskalkyl.

Kontakta någon av våra säljare för mer information och provkörning. Nedan kan du läsa mer om några av våra bästa erbjudande på tjänserbilar!


Renault Tjänstebilar

Tjänste och förmånsbilar är ofta väldigt viktigt för företag! Å ena sidan ska den vara ett kostnadeffektivt och pålitligt arbetsredskap Å andra sidan ska föraren trivas med sin löneförmån och göra ett bra jobb.Och allt detta till en så låg kostnad som möjligt. Vi vill härmed presentera en lång rad olika alternativ som klarar samtliga dessa uppgifter. För Renault Talisman, Kadjar och Espace har vi tagit fram Fleet versioner där fordonsmodellen håller hög utrustningsnivå men med en attraktiv prisbild för dig som företagskund. 

Vi vill först och främst vara en pålitlig och seriös partner till ditt företag. Något som borgar för detta är vår storlek.Renault är en av världens äldsta och största biltillverkare. Runt om i Sverige har vi 180 verkstäder som kan ge ditt företag och dina förare snabb och effektiv service oavsett behov. Genom våra olika leasingalternativ erbjuder vi den kompetens och finansiella styrka som krävs för att ge ditt företag de bästa villkoren och skräddarsydda finanslösningar för de flesta behov.

Vårt avtal innebär:

  • Inga avgifter, varken uppläggnings- eller aviavgifter.
  • Företaget slipper binda kapital
  • Enkel budgetering
  • 50% av momsen är avdragsgill
  • Välj mellan fast eller rörlig ränta
  • Låg försäkringspremie i Renault Försäkring.
  • Samla företagets bilkostnader på Volvokort för enklare budgetering och uppföljning 

Läs mer om vårt tjänstebilsprogram på www.renault.se/tjanstebilar eller kontakta någon av våra säljare 


Renault Fleet Edition

Renault Fleet Edition är färdigpaketerade och maxutrustade företagsmodeller speciallt avseda för dig som tjänstebilskund! Klassledande modeller inom miljö med mycket utrustning och lågt förmånsvärde!

 

Renault Fleet Edition finns till följande modeller 

 

Renault Kadjar - Borschy & Prislista 

Renault Talisman  - Borschy & Prislista 

Renault Espace - Borschy & Prislista

 

Välkommen in på en provtur!

 


Volvo Tjänstebilar

Volvo utvecklar hela tiden våra bilar, finansieringslösningar, serviceutbud, försäkringar, med mera för att passa svenska företags krav. Det ger dig ekonomisk trygghet och en riktigt konkurrenskraftig totalkostnad. Samtidigt får du eller dina anställda en bil med rätt utrustning, hög säkerhet och en komfort inte många andra arbetsplatser kan matcha. Dessutom kan du välja en miljöbil. Oavsett bilmodell.

Maximal valfrihet

Volvo har ett unikt utbud av miljöbilar. Du behöver inte kompromissa när det gäller storlek, prestanda, bränsleförbrukning eller val av växellåda. Vilken miljöbil du väljer beror på dina behov och önskemål, men alla miljöbilar ger dig fem års skattefrihet och vissa upp till 40 procent reduktion av förmånsvärdet.

Bygg din nya Volvo-tjänstebil här


Volvo Business Edition

Volvo Business Edition ger dig en extra välutrustad Volvo – till ett mycket attraktivt pris.  Du kan välja Business till Kinetic eller Business Advanced till Momentum och Summum och får då förutom den omfattande standardutrustningen bland annat uppgraderad ljudanläggning, parkeringssensor bak, regnsensor med mera. 

Business Edition säljs till Volvo V60, S60, V40, V40 CROSS COUNTRY, S60 CROSS COUNTRY, V60 CROSS COUNTRY, S90, V90 och går att välja till alla motorer och drivlinor.
 

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar