Övriga tjänster

Det ska vara enkelt att vara kund på Kristianstads Automobil! Här har vi listat några av de tjänster som vi erbjuder för att göra din vardag lite enklare. Oavsett om det rör din privata bil, din tjänstebil eller hela ditt företags vagnpark.


Volvokort- och Renaultkort

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvokort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

  • Tanka billigare på Tanka
  • Tvätta billigare på Tvätta
  • Få fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners
  • Alltid fyra månaders avgifts- och räntefri delbetalning på t.ex. service, däck och reparationer
  • Bonus på allt du handlar
  • Samla dina bilägartjänster på en faktura när du köper bil hos oss

Ansök om Volvokort
Ansök om Renaultkort

Du kan även använda utskriftsblanketterna nedan och skicka portofritt till Volvofinans bank, svarspost 20603663, 40110 Göteborg

Ansökan Volvokort Privat
Ansökan Renaultkort


CarPay

Har du full koll på din bilekonomi?
CarPay hjälper dig att få en överblick över dina bilkostnader kopplade till Volvokortet. Tjänsten ger dig full kontroll och låter dig dessutom planera ditt bilägande. Du samlar allt på samma ställe – både erbjudanden och bonuscheckar rakt in i mobilen. Plus många, många mer fördelar.

Din bilekonomi samlad på ett ställe
I CarPay kan du när som helst och få översikt av saldo, krediter, transaktioner och betalningar. 

Betala med mobilen
Betala din service eller verkstadsbesök med CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Enkelt. Och smart. 

Lokala erbjudanden från din handlare
I CarPay får du återkommande erbjudanden från din Volvohandlare. Till exempel bra rabatter på tvätt, torkarblad och annat som får bilen att rulla. 

För mer information, klicka här.


Volvo Assistans

En extra vän på vägen

I alla nya Volvobilar (särskilda villkor taxi och hyrbilar) ingår ett års fri Volvo Assistans. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Dygnet runt och i alla västeuropeiska länder. Det kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering i mörker och ösregn på E4:an, till att bärga bilen och se till att du får boende eller flyg betalt medan bilen repareras.

Volvo Assistans i upp till 11 år!

Efter att din Volvo fyllt ett år förlängs Volvo Assistans med ett år kostnadsfritt varje gång du utför en Originalservice enligt Volvos rekommenderade serviceprogram på en auktoriserad Volvoverkstad. Förlängningen sker automatiskt fram tills att din Volvo fyller tio år. Med andra ord kan du njuta av den här extra tryggheten i ända upp till elva år. En av marknadens absolut starkaste Assistanslösningar.

Läs mer om villkoren här

För hjälp i Sverige: 020-55 55 66 
För hjälp utomlands: +46 31 518 335


Renault Assistans

När du köper en ny Renault ingår fem års fri Renault Assistans (personbilar) eller 3 år (transportbilar). Genom detta får du snabbt och kostnadsfritt hjälp om du får problem med din bil. Renault Assistans finns nära dig, dygnet runt, året om, i alla länder i västeuropa.

I Renault Assistans ingår bl.a. :

  • HJÄLP PÅ PLATS: Om det är praktiskt möjligt och reparationskostnader är mindre än bogseringskostnaden utförs nödvändiga reparationer på plats.
  • BOGSERING: Bogsering utförs av säkerhetsskäl om det inte är möjligt att reparera fordonet på plats inom rimlig tid.
  • FORTSÄTTA RESAN: Om fordonet tar lång tid att reparera och inte kan repareras samma dag, har du rätt till ett av följande alternativ: Transport tillbaka till hemmet eller vidare till resmålet, hotellövernattning i upp till tre nätter eller hyrbil ur kategori B i upp till tre dygn

Läs mer om villkoren här


Serviceavtal

Med Kristianstads Automobils serviceavtal säkerställer du att din bil har det underhåll som krävs för att framföras säkert. Samtidigt ökar du ditt andrahandsvärde på bilen och minskar dina kostnader. Det är dessutom både enklare och smidigare än att betala över disk!

Med vårt serviceavtal delar du upp dina servicekostnader till ett fast pris oavsett eventuella prishöjningar under avtalsperioden och möjlighet till lånebil samt däckförvaring m.m.

Vi erbjuder serviceavtal till alla Volvo, Renault och Dacia-bilar!

Här hittar du all information om Volvo Serviceavtal.
Här hittar du all information om Renault Serviceavtal Relax
Här hittar du all information om Dacia Serviceavtal Allt i Ett

Frågor om serviceavtal? Kontakta vår ansvarige för serviceavtal på 044-20 60 35


Verkstadshyrbil

Vi har ett stort antal verkstadshyrbilar för uthyrning till dig som servicekund! Boka din verkstadshyrbil i samband med ordinarie bokning.

 


Fri kundtransport

Under rådande omständigheter av Covid-19 kommer vi inte att köra vår kundtransport framöver. Detta för att säkerställa vår och er säkerhet samt att minimera smittspridning. Vi meddelar så fort kundtransporten är igång igen.


Släcka 2:or

Kontrollrapporter hanteras under sekretess av Kristianstads Automobil Personvagnar.

När det krävs enligt lag får Kristianstads Automobil Personvagnar frisläppa konfidentiell information.

Uppdragsgivaren eller berörd person meddelas om vilken information som lämnas, om detta inte är förbjudet enligt lag.

Information om fordonet, utöver vad som framgår i kontrollrapport och eventuella intyg, lämnas inte ut till annan än ägare av fordon eller ägarens ombud.

VolvoRenaultDacia Hertz

  • Gå till lastbilar