Volvo

När ditt företag väljer Volvo Billeasing slipper ni alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Dessutom får ni många andra fördelar såsom rabatt på Volvia Företagsförsäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort. På så sätt får du tillgång till företagets Volvokortskonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick. Med Volvo Billeasing får ni ett enkelt, tryggt och ekonomiskt bilinnehav.

Volvo Billeasing i korthet:

 

Fullt avdragsgillt

Leasing är en förmånlig finansieringsform för företagsbilar. Ni kan dra av upp till 50% av momsen på leasingkostnaden och dessutom är kostnaden fullt avdragsgill mot företagets resultat. Avtalet läggs upp efter era behov och bilens värdeminskning, vilket ger anpassad avtalstid med ett lämpligt restvärde. Vi hjälper dig gärna att räkna på de ekonomiska konsekvenserna för såväl ditt företag som förarnas privatekonomi.

 

Välj till trygghets- eller serviceavtal

Med ett trygghets- eller serviceavtal kopplat till bilen, får du en fast kostnad på underhållet, vilket underlättar budgetarbetet väsentligt. Enkelt och bekymmersfritt!