Volvo Originalservice

Vad är speciellt med Volvo Originalservice?

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Det är bekvämt

Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.

Det är tryggt

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos Volvo.

Det är en bra affär

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Allt som är extra ingår i priset

Din Personliga Servicetekniker är kärnan i Volvo Originalservice. Men du får även tillgång till en rad andra tjänster som gör både ditt verkstadsbesök och livet med bilen smidigare. Till exempel ingår fri uppdatering av bilens mjukvara och Volvo Assistans i ett år – helt utan extra kostnad.


Personlig Servicetekniker

Din Personliga Servicetekniker gör allt från att ta emot din bokning, utföra arbetet och ansvara för mottagning och utlämning av din bil.


Volvo Assistans

Som extra trygghet ingår ett års förlängning av Volvo Assistans (värde 495:-) fram till dess att bilen är tio år. Skulle du ha oturen att bli stående längs vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende.


Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar garanterar både delarnas funktion och säkerhet och är självklart det enda som används hos Volvos Auktoriserade verkstäder.


Ett års garanti

Du kan vara säker på att vi följer serviceprotokollet och att vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Som en extra trygghet får du alltid ett års garanti på servicen. Skulle du upptäcka något fel på det vi åtgärdat, justerar vi naturligtvis detta kostnadsfritt.


Fria uppdateringar

I Volvo Originalservice ingår alltid fria uppdateringar till den senaste mjukvaran för ett urval av bilens viktiga styrenheter. Med rätt mjukvara till din bil så optimerar både driftsäkerhet och körupplevelse.

 Hertz

  • Gå till lastbilar